--4-- CAZARI BRASOV - PENSIUNI ARGES



vineri, 17 Mai 2024 · 15:38            Cosul de cumparaturi  ·  Login  ·  Inregistrare
Home                 Contact
PENSIUNI ARGES

Categorii
 LOCURI DE MUNCA (1)

Cazari Brasov
Vila Moeciu - Bucegi
Pensiunea "Vila Moeciu-Bucegi" este amplasată în zona Bran, comuna Moeciu, jud. Braşov.

Amplasata în acest cadru ambiant deosebit, pensiunea "Vila Moeciu-Bucegi" este una dintre puţinele pensiuni clasificată de Ministerul Turismului cu 5 margarete, aflata în zona Branului.
Pensiunea "Vila Moeciu-Bucegi" este aşezată în incinta unei suprafeţe de 5000 mp de teren, marginită de râul Moeciu şi în vecinatatea Castelului Bran (la 5 km).
Pensiunea "Vila Moeciu-Bucegi" este compusă din: 1 apartament cu 4 locuri şi grup sanitar propriu; 8 camere cu pat dublu şi grup sanitar propriu; 1 bucătărie; 1 sală de mese cu şemineu pentru 30 de persoane; 1 sală de conferinţe cu 30 de locuri; 1 sală de fitness, 1 baie hidromasaj; 1 saună.

Informaţii contact
Vila Moeciu Bucegi

Moeciu de Jos, jud. Braşov
Str. Drumul Mic nr. 379A
Tel: 0268 238 239
0746 164 326
0744 681 608
0740 773 483
0744 455 883
receptie@moeciu-bucegi.ro

************************************************************************************************************************

Pensiune Katharina - Bran - Moeciu
Construita in stil traditional specific zonei Bran - Moeciu, cu aspect rustic, dar in acelasi timp dotata modern, pensiunea Katharina, este locul de cazare unde veti gasi linistea si intimitatea de care aveti nevoie.
Pensiunea dispune de 12 camere de cazare (camere de lux 24 metri patrati), din care:
- 9 camere cu pat dublu, baie proprie si balcon.
- 3 apartamente baie, balcon
Conditiile de cazare sunt la cel mai inalt nivel calitativ. Interioarele frumos lambrisate, camerele mari si luminoase, baile dotate modern sunt toate garantia unei vacante perfecte intr-o atmosfera rustica. De precizat ca fiecare camera, precum si living-ul, sunt dotate cu televizor legat la reteaua TVS.
Pensiunea Katharina este echipata cu incalzire centralizata, fiind disponibila in orice moment al anului. Ne dorim sa asiguram confortul maxim tuturor clientilor cazati la pensiunea noastra.
La parter se gaseste restaurantul cu o capacitate de 80 locuri ideal pentru mese festive, botezuri, sau orice tip de evenimente.
Pentru a oferi o gama de servicii complete celor care doresc sa-si petreaca un sejur in zona Bran - Moeciu, pensiunea Katharina pune la dispozitie clientilor sai un teren de joaca pentru copii, sala de aerobic si forta, tenis de masa, biliard.
Curtea foarte larga este ideala atat pentru copii, cat si pentru adulti dand oaspetilor un sentiment de libertate. In spate se afla o gradina cu pomi fructiferi si iarba verde unde se pot organiza petreceri cu gratar si berbec la protap. Servim palinca, branza in burduf de brad si orice specialitate a zonei Branului la cererea turistilor.

Cazare cu pensiune completa sala de conferinte cu capacitatea de 45 locuri. Restaurant traditional cu capacitate de 130 de locuri ideal pentru mese festive, nunti,botez,etc la Bran. Cazare la Pensiuni Bran Moeciu. Cazare la categorie de 4 margarete pensiune turistica de lux.
http://www.cazare-pensiune-bran.ro,
http://www.cazare-pensiuni-bran-moeciu.ro,
http://www.cazarebranpensiune-katharina.com,
Telefon: 0766-251728, +40 (742) 032615
pensiunea_katharina@yahoo.com

************************************************************************************************************************
Pensiunea Pinul dispune de 12 camere duble, fiecare cu grup sanitar propriu, televizor, mini-bar, internet wi-fi, parcare proprie. Tariful pentru o camera dubla/noapte cu mic dejun inclus este de 130 RON. Pentru sejururi de durata mai lunga sau in timpul saptamanii propunem tarife mai avantajoase.
* zona in care este situata pensiunea: Pensiunea se afla in zona Bran-Predelut, la 2,5 km de Castelul Bran
* date de contact:
Liviu/Lucia Rosala 0723536524, 0724382799,
E-mail : lucia.rosala@yahoo.com
**************************************************************************************************************************
Pensiunea Adelante

Este situata in Moieciu de Jos, pe drumul spre sat Pestera, la 3-4km de castelul Bran intr-o zona foarte linistita, avand o panorama deosebita(muntii Bucegi si Piatra Craiului)
Constructia a fost realizata cu fonduri Sapard indeplinind astfel toate Normele Europene si finalizata in luna august 2008.
Pensiunea dispune de: 6 camere duble cu pat matrimonial,baie proprie,T.V. si 2 apartamente( compuse din 2 camere,una cu pat matrimonial si una cu canapea extensibila fiecare camera din apartament avand baie proprie si T.V),o bucatarie dotata si utilata, o sala de mese,un living-room,terasa,foisor si 10 locuri de parcare.

Tarife: - camera dubla100lei/noapte

- apartament 180 lei/noapte

La cerere se poate servi masa:
mic dejun - 15 lei/persoana
pranz - 20 - 25 lei/persoana
cina - 30 - 35 lei/persoana
Acceptam tichete de vacanta

Pentru mai multe informatii va stam la dispozitie la adresa de email adelanteglobal@yahoo.com sau la telefon 0721.22.66.34

Dana Iantarev - administrator
***************************************************************************************************************************



Bine ati venit
Cazari Sibiu
Cazari Valcea
link
Cazari Brasov
Tabere
Valea Argesului
Obiective turistice
Restaurante
Trasee turistice
Cabane turistice

Cosul de cumparaturi
Este gol.


Distribuie


CONTACT PENSIUNI ARGES
 arata tel
     arata mobil
ABONARE     MOBIL

powered by AAZ.ro © 2011 | Contul meu | Ajutor | ANPC | Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro

Website created by Adrian · Phone NO.: 0756 330 515

X